Er det tid til at ringe?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal kontakte døgnservice, så har du lige svaret på dig eget spørgsmål.
I 90 % af de tilfælde, hvor vores kunder er udsat for et stoppet wc eller vask, skyldes det overtryk på hovedkloakken, som her er skyld i, at der ikke kommer nok fart på skyllet.

Hvad vil overtryk og en stoppet hovedkloak medføre?

Når hovedkloakken er stoppet, kan slam og fækalier ikke komme ud til kommunens rensningsanlæg. Dette medfører, at alt der skylles ud mellem dig og proppen på hovedledningen kommer retur og ud af gulvafløb og andre åbne afløb, der måtte findes på ejendommen.

Hvad kan døgnservice så gøre for dig?

Med hjælp af kloak tv og spuleanlæg kan Døgnservice give dig ro i sjælen.  

Du kan hurtigt få afklaret, om der kan være tale om en fedtprop eller en gammel sutsko i toilettet.

Men med døgnservice kan du samtidig få en hurtig afklaring på, om den er helt gal og dermed undgå en frygtelig oplevelse og grimme ødelæggelser.

Tit og ofte ved kommunerne godt, at deres kloaksystem burde have være skiftet for længst, men på grund af budgetnedskæringer, skal de offentlige kloakker ofte leve 10 år længere, end de er bygget til.

De bliver først renoveret, når det er for sent, og hvem vil så være offer for dette? Ja det vil privatpersoner som du og jeg, når kloakken ikke kan skylle ud.

Det er her døgnservice er vigtig. Det er under periode fejl, som en stoppet vask eller wc, at vi finder og stopper kommende ødelæggelser. Ligeledes kan vi stoppe skaderne i de tilfælde, hvor vi konstaterer, at det er hos kommunen, fejlen ligger.

Hvordan stopper vi uheldet i at ske?

Groft sagt så er det alle mand for sig selv. Vi installerer et højvandslukke eller tilbageløbsstop som sikrer, at når uheldet er ude, og kloakken ude i vejen ikke kan mere, så kommer naboens wc-vand ikke ind til dig.

Har dine naboer, og ikke du, allerede fået lavet de nødvendige tiltag, så kan du være helt sikker på, at du er den glade modtager af alt, der kommer ned af hovedstrengen.

Vi kan derfor kun råde dig til at ringe til os, inden det er for sent, for regningen efter en overfyldt kloak løber hurtigt op i et 6 cifret beløb.

Hvad er fordelen ved at vælge en kloakmester med entreprenørafdeling?

Ved grelle kloakproblemer kan morgenholdet møde ind og begynde at udbedre skaderne med det samme, du kan dermed have en fuld funktionel kloak inden for 24 timer. Forsikrings sager kan dog i nogle tilfælde trække ud.

Andre fordele

Med døgnservice anvisninger i hånden kan dit forsikringsselskab helt eller delvist betale dit højvandslukke eller tilbageløbsstop, for hvad der er sparet er tjent og dit forsikringsselskab kan helt sikkert se fordelen ved en sikker kloak.