Omfangsdræn er en af firmaets specialer. Vi har stor erfaring med dræning af ældre villaer, der kræver omhu ved renovering og sommetider undermuring af fundamentet.

Det er vigtigt at vælge kvalificeret arbejdskraft til at udføre dræning. Hvis ikke arbejdet bliver udført rigtigt, kan det få katastrofale følger med uoprettelige sætningsskader på huset.

Vi gennemgår kælder/fundament for at finde kilderne til fugtindtrængen. Derefter projekteres et skræddersyet omfangsdræn, uden overflødige og fordyrende materialer og med størst mulig effektivitet.

Dræn etableres altid efter gældende normer. Derfor kan det også komme på tale, at skulle undermure dele af fundamentet. Dette for at opnå effektiv dræning og undgå sætningsskader på huset.

Etablering af dræn er en fremtidssikring, idet du forebygger vand i kælder og fugtskader til følge. Med et godt dræn får man et tørt hjem med et godt og sundt indeklima.

Det bedste råd mod indeklimasyge fra fx skimmelsvampe, er at forebygge vandskader gennem et godt og effektivt omfangsdræn.

Vi kommer gerne og laver en forundersøgelse og besigtiger sokkel, kælder og have for at finde kilderne til fugtenintrængen.
Derefter vurderes eventuelle skaders omfang og jordbunds- og grundvandsforhold., hvorefter vi projekterer et skræddersyet og effektivt omfangsdræn efter gældende regler.

Dræning af sportspladser og tennisbaner

Vi tilbyder også etablering af dræn på græsplæner, fodboldbaner, tennisbaner.
Kontakt os og hør om mulighederne for at få lagt dræn i klubbens baner.

På trods af at et omfangsdræn er forbundet med en større etableringsomkostning, især fordi vi samtidig isolerer husets kældervæg, er pengene givet godt ud, hvis du har fugt i kælderen eller bor et sted, hvor der er risiko for oversvømmelser.

Du kan med andre ord forhindre ødelæggende fugt- og vandskader. Mange ældre huse er ikke bygget til de store mænger af nedbør, som vi oplever i dag. Dog kan dræn også være nødvendige ved nybyggeri.

Har du brug for et godt råd?

Har du mindre spørgsmål, eller søger du mere dybtgående viden, inden du bestiller et uforpligtende tilbud, men mangler tid og overskud til en længerevarende samtale her og nu, så kom ind og skriv med os på vores Facebook side. Det er dejlig uforpligtende, og du kan ta dig al den tid du har brug for. Vi er her, når du har tid og lyst.