Vi er din Kloakservice på Sjælland

Har du problemer med kloakken? Måske den trænger til en kloakrensning?

I så fald er vi hos Entreprenørfirmaet Saxe den ideelle Kloakservice for dig,Vi arbejder udelukkende med proffessionelt udstyr det er din garanti for grundige og  professionelt udført arbejde.

Udstyr såvel som arbejdsmetoder lever op til gældende lovgivning og du kan således også trygt kontakte os, når der skal anlægges nye, eller repareres på gamle kloakker.

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer samt tilbyde dig den rådgivning og vejledning, du har brug for.

Vi klarer bl.a.:

KLIK FOR AT LÆSE MERE

Vi kan det hele!

Med erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere kan vi varetage mange forskellige typer af arbejdsopgaver i vores fag.

Vi løser små såvel som store opgaver, og arbejdsopgaverne kan både være simple og komplicerede. Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed på Sjælland , der levere kloakservice til den rette pris.

Søger du hjælp til kloakrensning, eller har du på anden vis problemer med kloakken, er vi derfor med sikkerhed en god løsning for dig – vi kan det hele!

Døgnservice

Vi udfører spuling og tv inspektion af kloaksystemer med henblik på fejlsøgning.

​​Vi er kendt for hurtig udrykning i forbindelse med oversvømmelse og vand i kælderen, da det kan være med til at minimere skadens omfang.

Har du brug for et godt råd?

Har du mindre spørgsmål, eller søger du mere dybtgående viden, inden du bestiller et uforpligtende tilbud, men mangler tid og overskud til en længerevarende samtale her og nu, så kom ind og skriv med os på vores Facebook side. Det er dejlig uforpligtende, og du kan ta dig al den tid du har brug for. Vi er her, når du har tid og lyst.