Moderne TV-inspektion finder nemt eventuelle problemer

Vi kan udføre TV-inspektion for private husejere, erhverv og offentlige myndigheder samt for forsikringsselskaber. TV-inspektion kan ske i forbindelse med køb og salg af en ejendom; det kan ske, hvis der er mistanke om et brud, en forstoppelse eller rotter; og det kan ske, når man skal lokalisere et konkret brud.

Fordelen ved en TV-inspektion er, at man ikke skal bryde store dele af kloakken op, men også, at man ikke overser en anden defekt, som nemt kan ordnes, hvis der alligevel skal repareres.
Det er ikke altid, at man kan observere et brud, hvis der ikke er en konkret forstoppelse eller observerbar utæthed, men lugtgener i badeværelset er normalt et tegn på, at der er et eller andet galt.

TV-inspektion af kloakker til konkurrencedygtige priser

Entreprenørfirmaet saxe tilbyder TV-inspektion af kloakker på hele sjælland. Vi er autoriseret kloakmester, og derved kan vi også varetage eventuelle reparationer, hvis der er brud eller andre problemet i kloaksystemet. Dog benytter vi en samarbejdspartner til eventuel slamsugning og spuling, hvis det måtte være nødvendigt inden.

​Hvad koster inspektion af kloak?

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, når vi udfører TV-inspektion, ligesom vi naturligvis sørger for at overholde alle de aftalte betingelser, herunder i forbindelse med en eventuel reparation.

Hvis du ønsker en TV-inspektion, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud og aftale nærmere.

Har du brug for et godt råd?

Har du mindre spørgsmål, eller søger du mere dybtgående viden, inden du bestiller et uforpligtende tilbud, men mangler tid og overskud til en længerevarende samtale her og nu, så kom ind og skriv med os på vores Facebook side. Det er dejlig uforpligtende, og du kan ta dig al den tid du har brug for. Vi er her, når du har tid og lyst.