Er kloakken eller afløbet tilstoppet, så kontakt Entreprenørfirmaet saxe  og få hurtig og effektiv hjælp til genetablering af gennemløb i kloaksystemet. Med base vest for holbæk servicerer vi private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt offentlige institutioner på helle sjælland med spuling og rens af kloak og afløbsrør.

Alt afhængig af det konkrete problem, så klarer vores moderne maskinpark alt fra højtryksspuling, slamsugning til TV-inspektion, så du er sikret kvalitetssikret og gennemført kloakservice, når uheldet er ude. Kontakt Entreprenørfirmaet saxe og få hjælp til optimalt gennemløb i kloak og afløb.

 

Tilstoppet eller forringet gennemløb i toilet, vandlås, faldstammer, brønde og kloakrør skyldes typisk tæring, aflejringer og stillestående vand i rørene. Og i værste tilfælde dårligt udført kloakeringsarbejde. Problemer med tilstoppede afløb vil typisk kunne løses ved hjælp af spuling, rensning og/eller slamsugning.

Og ved mere komplicerede kloakproblemer anvender vi TV-inspektion til undersøgelse af kloaksystemet. Hos entreprenørfirmaet saxe nøjes vi ikke med at spule og rense kloakken. Vi finder og løser problemet, så det ikke opstår igen.

Vi sørger for grundig kloakservice og en forebyggende indsats, så dine udgifter holdes på et minimum.

 

Har du brug for et godt råd?

Har du mindre spørgsmål, eller søger du mere dybtgående viden, inden du bestiller et uforpligtende tilbud, men mangler tid og overskud til en længerevarende samtale her og nu, så kom ind og skriv med os på vores Facebook side. Det er dejlig uforpligtende, og du kan ta dig al den tid du har brug for. Vi er her, når du har tid og lyst.